Hovedinnhold

En god del har nå tatt i bruk nøkkelbrikkene de fikk utdelt på utdelingsdager, som ble satt opp for å få delt ut mange brikker samtidlig. Fremover vil nøkkelbrikkene bli laget klar etterhvert som noen ønsker egen nøkkelbrikke. For å få egen nøkkelbrikke må man gjøre følgende:
  1. Send mail til medlemsansDenne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å få tilsendt faktura på 300 kroner for nøkkelbrikke (faktura sendt ut i 2020 virker ikke nå). Har du betalt faktura før årskifte se punkt 3 og videre nedover
  2. Betal mottatt faktura
  3. Send pin-kode (4 siffer) til nøkkelbrikke på mail med fullt navn til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  4. Når betaling er registrer inn vil nøkkelbikken bli laget klar og innlåst på Buran.
  5. Møt opp på Buran på søndager eller mandager etter 17.00 når det er nybegynnertrening der så vil en av instrktørene kunne hente ut nøkkelbrikken din.

Har ikke anledning til å reise rundt med nøkkelbrikker til alle så man er nødt til å møte opp selv for å hente nøkkelbrikken på Buran.