Hovedinnhold

Hei

Registrerer at det kommer noen forespørsler om terminliste på TPK sine nettsider over våre stevner.

Pga pandemien som vi har vært igjennom de 2 siste årene så har vi valgt å ikke ha terminlisten på hjemmesiden da vi har vært rammet av masse avlysninger av stevner. Derfor har vi oppfordret alle sammen til å følge med terminlisten enten via skyting.no eller via skytteradmin på adressen app.skyting.no. Vi har selvfølgelig fortsatt en plan om å få terminlisten inn på hjemmesiden igjen, men enn så lenge så oppfordrer vi til å bruke skyting.no eller skytteradmin.

Lenke til skyting.no sin terminliste
https://www.skyting.no/pistol/terminliste-pistol-2/

I Skytteradmin så har man også veldig god oversikt over både gjennomførte og kommende stevner, man har tilgang til startkortet sitt og mye mer. For de av dere som enda ikke har sjekket ut dette så anbefaler jeg å gå til
https://app.skyting.no. Der kan dere velge å logge dere inn med deres vippsbruker hvis dere har det, eller dere kan velge å logge inn med idrettens ID og da er det samme innlogging som dere tidligere har brukt for å logge inn på MinIdrett. Skal få lagt ut en terminliste på våre hjemmesider så fort som mulig, men anbefaler uansett at dere også bruker skyting.no og skytteradmin for der har man også full oversikt over andre klubber sine stevner.

Hvis dere har noen flere spørsmål
relatert til dette så kan dere ta kontakt med meg på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.