Hovedinnhold

Trondhjems Pistolklubb stenger klubbens baner for organiserte treninger og stevner etter endringer gitt fra lokale myndigheter 26.05.2021. Stengingen gjelder til nye regler fra myndighetene åpner for mer organisert aktivitet igjen på banene. Det vil bli lagt ut informasjon igjen når organiserte treninger starter opp igjen. Det oppfordres til å følge anbefalinger fra lokale- og sentrale myndigheter om avstand og smittevern. Loggbok på bane skal fylles ut med navn, tid og mobilnummer når man er på banen som tidligere.

STEVNET ER UTSATT !!!
Dette stevnet vil bli arrangert en gang etter 19 Mai om lettelser i de nye smittevernsregler blir fremlagt.

Oppmann felt Tpk
Bjørn Teigseth

Trondheim 15. februar 2021

Til medlemmene i Trondhjems Pistolklubb

 

Styret innkaller til årsmøte i Trondhjems Pistolklubb i henhold til klubbens lov §18 (1) a). 

Årsmøtet avholdes 23. mars 2021 kl 18.00 i Messebygget, Midtsandvegen 7563 Malvik.

Forslag til årsmøtet må sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 9. Mars 2021

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest 16. mars på epost, klubbens hjemmeside og på alle klubbens baneanlegg.

For å ha stemmerett må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av klubben i minst én måned, og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser til idrettslaget. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett se idrettslagets lov §5 Generelle regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv.

 

På grunn av situasjonen så kreves det i år påmelding til klubbens årsmøte innen 18. mars. Dette gjøres i form av mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. evt pr sms til 918 65 312/907 73 865. 

Det vil ikke bli anledning til å delta på årsmøtet uten å være påmeldt på forhånd. 

 

Grunnet pågående COVID-19-pandemi vil det ikke bli noen form for servering. Styret må også ha et forbehold om at årsmøtet kan utsettes på kort varsel dersom nasjonale og lokale smittevernsbestemmelser ikke tillater større samlinger av mennesker. Det forventes at nasjonale og lokale smittevernsbestemmelser overholdes av møtets deltakere. 

Velkommen til årsmøtet

 

Med vennlig hilsen

Styret i Trondhjems Pistolklubb

Treninger for nybegynnere starter opp igjen søndag 18.04.2021 og mandag 19.04.2021 på Buran. Timeplan for påmelding til treningene er lagt ut på vanlig måte HER

Klubben er nødt til å avvente nye retningslinjer fra myndighetene før organiserte treninger kan starte opp igjen. Siste oppdatering koronainformasjon fra myndighetene hadde mangelfull informasjon om når man kunne forvente ny informasjon rundt korona i Trondheim og landet. Klubbens baner er åpne for egentrening der man forholder seg til retningslinjer gitt myndighetene. I tillegg til bruk av munnbind må man skrive inn telefonnummer i loggboken på banen når man er der å trener. Håndvask og håndsprit benyttes også på banene.

Beklager sterkt overfor nybegynnere i klubben, som mangler tilbud slik situasjonen er med kun egentrening. Det vil bli lagt ut informasjon på hjemmesiden og FB-siden så snart myndighetene gir åpning for organisert trening innendørs for voksene igjen.

Planlagt sikkerhetskurs i februar utsettes til situasjon endrer seg også rundt antall kontakter, minimumsavstand og andre begrensinger koronasituasjon gir. Det forventes at man må vente til etter påske før det kan være mulighet for å holde kurs igjen. Informasjon vil bli lagt ut her på hjemmesiden når det er mulighet å holde kurs.